Новини

Крок уперед від коксохіміків

За багаторічною традицією одним з найбільш видовищних заходів в рамках Тижня охорони праці на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» і цього року стали змагання добровільних пожежних дружин підприємства.

люди

 


На цей    раз в змаганнях взяли участь п’ять команд з різних виробництв, кожна з яких складалася з п’ятьох людей.


Щоб розраховувати на перемогу, представникам пожежних дружин потрібно було продемонструвати, що вони перебувають у добрій спортивній формі, мають відпрацьовані навички до злагоджених командних дій, ну, і звісно, готові за всіма правилами з дотриманням всіх безпекових вимог швидко впоратися з гасінням справжньої пожежі. 

люди


Показати ці якості учасники змагань могли під час проходження двох випробувань: першого – у вигляді естафети з пожежно-прикладного спорту, і другого, яке передбачало бойове розгортання для ураження мішені водою.  

люди


В результаті, з цими випробуваннями найкраще всіх впоралася команда з коксохімічного виробництва, до складу якої, до речі, ввійшли виключно спілчани ПМГУ. Це - працівники коксового цеху Олег Дишкант, Сергій Царенко та Дмитро Кочегаров, Ярослав Мурін з цеху сіркоочищення та профлідерка цеху уловлювання Наталя Скибіцька.


Друге місце виборола команда кисневого виробництва. А третьою стала команда шахтоуправління з підземного видобутку руди гірничого департаменту.


Цікаво, що рік тому коксохіміки були другими (тоді перемогла команда ШУ ГД), і ось тепер їм вдалося зробити крок уперед.  


Пробитися до трійки лідерів цього разу не змогли команди, що представляли прокатний департамент та ливарно-механічний завод.


Зазначимо, що в ПО ПМГУ підприємства, як завжди, потурбувалися про "бонусні" нагороди для переможців та призерів змагань. Так, окрім медалей від організаторів змагань, кожний наш спілчанин зі складу трьох найсильніших команд отримав грошовий приз від Профспілки у вигляді подарункових карток мережі торгівельних центрів «Епіцентр» номіналом від 400 до 800 гривень в залежності від зайнятого командою місця.

люди

 

Віктор БІЛИК, фото надане учасниками та організаторами змагань