Новини

Охорона праці – очима дітей

Як ми вже розповідали, колектив ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» наприкінці минулого місяця взяв активну участь в проведенні на підприємстві Тижня охорони праці, в рамках якого відбулося чимало різних заходів. 


А, взагалі, цих заходів було стільки, що ще й сьогодні маємо нагоду продовжити присвячений їм «інформаційний марафон». Щоправда, на цей раз мова піде про захід, на який представників ПО ПМГУ запросили як почесних гостей разом з фахівцями з охорони праці, що представляли ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та Державну службу з питань праці.


Організатором цього заходу виступило підрядне підприємство «СТАЛЬ СЕРВІС ГРУП», в структурі якого працюють чимало наших спілчан – залізничників, що є членами цехової організації Профспілки ТОВ «СТАЛЬ УКРАЇНА».


Цікаво, що серед присутньої аудиторії поряд з дорослими можна було побачити й багато юних, а подекуди і зовсім дитячих, облич. Як виявилося, про що повідомила присутнім ведуча заходу – директорка з персоналу підрядного підприємства Тетяна Латашова, це були діти працівників, які стали учасниками  запропонованого їм конкурсу дитячого малюнку на тему охорони праці.

люди


Саме в церемонії нагородження переможців цього конкурсу, яких було визначено в кількох вікових групах, на запрошення організаторів заходу взяв участь голова профкому металургійного виробництва ПО ПМГУ Олександр Бабюк.

люди

люди


А ось заступника директора департаменту з охорони праці, промислової безпеки та екології ПАТ «АрселрМіттал Кривий Ріг» Рустама Ісмаілова запросили нагородити працівників підрядного підприємства, яких за підсумками іншого конкурсу визнали найкращими лінійними керівниками в сфері охорони праці.

люди


Але справжніми героями цього врочистого заходу могли відчувати себе не тільки ті, хто почув своє ім`я та прізвище серед «лауреатів» проведених конкурсів, а й всі без винятку присутні в залі юні художники, які перейнялися темою охорони праці. Так, кожній дитині організатори заходу презентували солодкий подарунок та пам’ятний сувенір.

люди


 

Віктор БІЛИК, фото автора