Новини

Смачного, доменники!

Приємна подія сталася в доменному цеху №1 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Після завершення капітального ремонту, який тривав з листопаду минулого року, запросила відвідувачів до своєї оновленої «причепуреної» обідньої зали їдальня №1.

люди


Привітавши всіх з цією подією, традиційну червону стрічку перерізали заступник генерального директора з персоналу, корпоративних комунікацій та питань євроінтеграції  Анджей Випих, заступник директора з питань реконструкції і перспективного розвитку департаменту  з виробництва чавуну та сталі  Павло Жабровець, генеральний директор ПП «Стіл Сервіс»  Олександр Лісовенко та голова комісії з охорони праці та пожежної безпеки ПО ПМГУ підприємства Микола Грибок.

люди


Учасники церемонії відкриття їдальні подякували всім учасникам ремонту за якісне виконання чималого обсягу різнопланових робіт, які дозволили перетворити обідню залу цього закладу громадського харчування на комфортне для відвідувачів приміщення з інтер’єром, оформленим відповідно до сучасних стандартів дизайну. Як було відзначено, з ремонтом добре упоралися, повністю взявши на себе весь комплекс робіт і виконавши його «під ключ», підрядники з ПП «Стіл Сервіс».


Павло Жабровець також подякував колективу первинки ПМГУ за те, що, власне, саме Профспілка ініціювала проведення ремонту їдальні, а потім сприяла тому, щоб цей захід було затверджено на рівні підприємства та передбачено для нього необхідне фінансування.


В свою чергу Микола Грибок висловив подяку колективу ТОВ «Ленго Інвест», який працює у їдальні, за те, що на весь період ремонту він забезпечив роботу цього закладу у звичному режимі, пропонуючи, як і раніше, своїм відвідувачам повноцінне гаряче харчування. 

люди


«Так, весь період, поки тривав ремонт, який розпочався наприкінці листопада 2023 року, наша їдальня працювала щоденно, окрім суботи та неділі, за графіком з сьомої ранку до 14.00, - підтвердила начальник об’єднання  їдальні №1 ТОВ «Ленго Інвест» Ольга Пресмицька. – Для цього ми перенесли лінію роздачі до приміщення буфету №26, розташованого в одній будівлі з їдальнею, тільки вона займає другий поверх, а буфет у нас на першому. 

люди


Після ремонту нашу обідню залу – не пізнати. Гадаю, з цим погодяться всі, хто звик ходити до нас обідати. У залі тепер повністю нова система освітлення, по-сучасному виглядає оздоблення стін, які до того ж прикрасили  фото в рамках, що відображають історію доменного цеху №1.

люди


Відгородили в залі, встановивши декоративні решітки, два окремих куточки. Один – щоб роздягтися та залишити там на вішалці верхній одяг, а другий – для тих, хто приходить пообідати не в робочому, а в чистому одязі.


Почистили та пофарбували кондиціонери. Отримали ми для обідньої зали нові столи та стільці і тепер маємо там більше сотні посадочних місць. З`явилися у нас також нові мікрохвильова піч, термопод (це пристрій, де підігрівається вода для гарячих напоїв), холодильник для зберігання прохолоджувальних напоїв.  

люди


Оновили ми і лінію роздачі. Вона вже була у використанні на іншому об`єкті, але за своїм станом значно краща ніж та, якою ми користувалися раніше».


За словами Ольги Пресмицької, після завершення ремонту колектив їдальні готовий працювати за потреби і за семиденним робочим графіком, тобто і в суботу з неділею. Але це залежить від того, скільки буде бажаючих відвідувати їдальню у вказані дні, а також – як буде вирішуватись питання з укомплектованістю її персоналу. Так, на сьогодні в ТОВ «Ленго Інвест» є потреба в поварах, пекарях, касирах, буфетниках, мийниках посуду. Якщо хто бажає працювати за цими спеціальностями, то можна звертатися до відділу кадрів названого підприємства за адресою: вулиця Степана Тільги,7.

 
 


 

Віктор БІЛИК, фото автора